A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb leírás
Elfogadom

© 2024 FOODTEAM Kft.,
All rights reserved

Vendéglátó ipar

Növényi zsírok

 

Társaságunk által forgalmazott növényi zsírok alkalmasak a vendéglátó iparban használt vajzsír kiváltására, csökkentve az alapanyagköltséget változatlan minőségmegtartása mellett.

 

  • RBD Pálmazsír
  • RBD Pálmaolaj
  • Hidrogénezett Pálmazsír
  • Hidrogénezett Pálmaolaj
  • RBD Kókuszzsír
  • RBD Kókuszolaj
  • Hidrogénezett Kókuszzsír
  • Hidrogénezett Kókuszolaj
  • Szendvicskrém alapzsír

 

 

 

 

Kakaók , kakaóvaj , csokoládé massza , csokoládé bevonó masszák ,

 

 

Kakaók

 

  • Alkalizált 10-12 kakaóporok
  • Alkalizált 22-24 kakaóporok
  • natúr kakaóporok

 

 

Csokoládé bevonó masszák

 

  •      Étcsokoládé bevonó
  •      Tejcsokoládé bevonó
  •      Fehércsokoládé bevonó
  •      Cukormentes étcsokoládé bevonó
  •      Cukormentes tejcsokoládé bevonó
  •      Cukormentes fehércsokoládé bevonó

  

 

Kakaóvaj, csokoládé massza és pasztilla

 

 

 

 

Sajtok, vajak

 

 

Hőstabil sajtok

  • natúr
  • fokhagymás
  • petrezselymes
  • fokhagymás
  • magyaros
  • egyéb

 

 

Lágysajtok

 

Félkeménysajtok

 

  • Trappista
  • Edami
  • Gouda
  • egyéb

 

 

Keménysajtok

 

  • Ementáli
  • Parmezán
  • egyéb

 

 

Gomolyák

 

Túrók

 

Ömlesztett sajtok

 

  • vágható
  • kenhető

 

 

 

Vajak

 

  • márkázott vaj
  • kartonos vaj

 

Termékspecifikációt érdeklődés esetén biztosítunk .

 

 

 

 

Tejporok és porított tejszármazékok

 

  • Porított termékek
  • Sovány tejpor
  • Zsíros tejpor
  • Lactose
  • Módosított sovány tejpor készítmény
  • Módosított zsíros tejpor készítmény
  • Fehérje koncentrátum UF-80
  • Fehérje koncentrátum UF-85
  • Nátrium-kazeinát                           
  • Savófehérje koncentrátum 1/34
  • Savópor
  • Permeátum por