Tejipar
Porított termékek és tejszármazékok :
- Sovány tejpor
- Zsíros tejpor
- Lactose
- Módosított sovány tejpor
- Módosított zsíros tejpor
- Fehérje koncentrátum UF-80
- Fehérje koncentrátum UF-85
- Nátrium-kazeinát
- Sovány tejpor készítmény módosított
- Zsíros tejpor készítmény módosított
- Savófehérje koncentrátum WPC35
- Savópor
- Permeátum por
Állományjavítók-és kialakítók, tömeg és térfogat növelők :
Natív-és módosított keményítőink pozitívan hatnak a tejipari termékek szerkezetére és felületük kialakítására úgy, hogy a bennük található vizet a gyártástól kezdve a tárolás során egészen az elfogyasztásukig megkössék és változatlan , stabil állapotban tartsák.
Natív keményítők:
- burgonya keményítő--vízkötő, stabil szerkezet
- kukorica keményítő---vízkötő, stabil szerkezet
Modifikált burgonya keményítők:
- MICROLYS 56--------------- vízkötő, krémesítő
- MICROLYS 58--------------- UHT, vízkötő, krémesítő
- TRECOMEX AET 1,4-------- panírozásra, tojás kiváltásra
- LYCKEBY 11200------------ tejszínes szerkezetet ad, szabályozza fagyasztáskor a jégkristályok kialakulását
- TRECOMEX TWELVE-------- emulgeáló adalék vaj-és sajtkrémekhez
- SWELY GEL SOFT----------- túró desszertekhez , pl. Túró Rudi
Növényi zsírok
Társaságunk által forgalmazott növényi zsírok alkalmasak a tejkészítményekben található vajzsír kiváltására, csökkentve az alapanyagköltséget változatlan minőségmegtartása mellett.
- RBD Pálmazsír
- RBD Pálmaolaj
- Hidrogénezett Pálmazsír
- Hidrogénezett Pálmaolaj
- RBD Kókuszzsír
- RBD Kókuszolaj
- Hidrogénezett Kókuszzsír
- Hidrogénezett Kókuszolaj
- Szendvicskrém alapzsír
Kakaók, kakaóvaj, csokoládé massza, csokoládé bevonó masszák