A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb leírás
Elfogadom

© 2024 FOODTEAM Kft.,
All rights reserved

Tejipar

Porított termékek és tejszármazékok :

 

 

img2_milkk

  • Sovány tejpor
  • Zsíros tejpor
  • Lactose
  • Módosított sovány tejpor
  • Módosított zsíros tejpor
  • Fehérje koncentrátum UF-80
  • Fehérje koncentrátum UF-85
  • Nátrium-kazeinát
  • Sovány tejpor készítmény módosított
  • Zsíros tejpor készítmény módosított
  • Savófehérje koncentrátum WPC35
  • Savópor
  • Permeátum por

 

 

 

Állományjavítók-és kialakítók, tömeg és térfogat növelők :

 

 

3.kep-cmscrop

 

 

Natív-és módosított keményítőink pozitívan hatnak a tejipari termékek szerkezetére és felületük kialakítására úgy, hogy a bennük található vizet a gyártástól kezdve a tárolás során egészen az elfogyasztásukig megkössék és változatlan , stabil állapotban tartsák.

 

 

Natív keményítők:

 

  • burgonya keményítő--vízkötő, stabil szerkezet
  • kukorica keményítő---vízkötő, stabil szerkezet

 

 

Modifikált burgonya keményítők:

 

  • MICROLYS 56--------------- vízkötő, krémesítő
  • MICROLYS 58--------------- UHT, vízkötő, krémesítő
  • TRECOMEX AET 1,4-------- panírozásra, tojás kiváltásra
  • LYCKEBY 11200------------ tejszínes szerkezetet ad, szabályozza fagyasztáskor a jégkristályok kialakulását
  • TRECOMEX TWELVE-------- emulgeáló adalék vaj-és sajtkrémekhez  
  • SWELY GEL SOFT----------- túró desszertekhez ,   pl. Túró Rudi

 

 

 

Növényi zsírok

 

 

oil

 

 

Társaságunk által forgalmazott növényi zsírok alkalmasak a tejkészítményekben található vajzsír kiváltására, csökkentve az alapanyagköltséget változatlan minőségmegtartása mellett.

 


  • RBD Pálmazsír
  • RBD Pálmaolaj
  • Hidrogénezett Pálmazsír
  • Hidrogénezett Pálmaolaj
  • RBD Kókuszzsír
  • RBD Kókuszolaj
  • Hidrogénezett Kókuszzsír
  • Hidrogénezett Kókuszolaj
  • Szendvicskrém alapzsír

 

 

 

Kakaók, kakaóvaj, csokoládé massza, csokoládé bevonó masszák

 

 

chocolate

 

 

Társaságunk kakaóit ízesített tejtermékekhez, tejes kakaóhoz, kakaó italhoz, míg a csokoládé bevonókat desszertekhez , Túró Rudihoz ajánlja.

 

Kakaók:

 

  • Alkalizált 10-12 kakaóporok
  • Alkalizált 22-24 kakaóporok
  • natúr kakaóporok

 

Csokoládé bevonó masszák:

 

  • Étcsokoládé bevonó
  • Tejcsokoládé bevonó
  • Fehércsokoládé bevonó
  • Cukormentes étcsokoládé bevonó
  • Cukormentes tejcsokoládé bevonó
  • Cukormentes fehércsokoládé bevonó

 

Kakaóvaj

 

Csokoládé massza és pasztilla

 

 

 

Gyümölcskészítmények , lekvárok

                                                             

fruits 

 

Lekvárok:

Gyümölcsös, darabos:

 

  • eper                        
  • barack                                       
  • erdei gyümölcs                                   
  • áfonya                                     
  • alma                                    
  • szilva                                     
  • málna         
  • meggy                                                    
  • f.ribizli

  

                                                          

Cukormentes termékek :

 

  • „Light” eper
  • barack                                                       
  • erdei gyümölcs

 

                                       

Habosítható termékek :

( ezen termékcsoport tartalmazza a habosító- és stabilizáló anyagokat )

 

  • eper                                                  
  • barack                                           
  • erdei gyümölcs

 

 

 

Sajtok, vajak

 

 

cheese

 

 

Hőstabil sajtok:

 

  • natúr
  • fokhagymás
  • petrezselymes-fokhagymás
  • magyaros
  • egyéb

 

 

Lágysajtok

 

 

Félkeménysajtok:

 

  • Trappista
  • Edami
  • Gouda
  • egyéb

 

 

Keménysajtok:

 

  • Ementáli
  • Parmezán
  • egyéb

 

 

Gomolyák

 

 

Túrók

 

 

Ömlesztett sajtok:

 

  • vágható
  • kenhető

 

 

Vajak:

 

  • márkázott vaj
  • kartonos vaj

 

Termékspecifikációt érdeklődés esetén biztosítunk .

 

 

 

Édesítőszerek

 

Az általunk kínált édesítőszerek kielégítik a fogyasztók egészséges táplálkozással kapcsolatos igényeit, rendkívül gazdaságos gyártási költségek mellett.

 

  • Többkompnensű folyékony édesítőszerek
  • Stevia
  • Többkomponensű édesító porok