A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb leírás
Elfogadom

© 2024 FOODTEAM Kft.,
All rights reserved

Sütőipar

Sütőipari termékeink :

 

wheat

 

 

 

 

 

Tejporok és porított tejszármazékok

 

 

Porított termékek:

 

  • Sovány tejpor
  • Zsíros tejpor
  • Lactose
  • Módosított sovány tejpor
  • Módosított zsíros tejpor
  • Fehérje koncentrátum UF-80
  • Fehérje koncentrátum UF-85
  • Nátrium-kazeinát
  • Savófehérje koncentrátum WPC35
  • Savópor
  • Savópor-instant
  • Permeátum por
  • Savópermeátum por

 

 

 

 

 

Növényi zsírok , olajok

 

Társaságunk által forgalmazott növényi zsírok alkalmasak a tejkészítményekben található vajzsír kiváltására, csökkentve az alapanyagköltséget változatlan minőségmegtartása mellett.

 

 

  • RBD Pálmazsír
  • RBD Pálmaolaj
  • Hidrogénezett Pálmazsír
  • Hidrogénezett Pálmaolaj
  • RBD Kókuszzsír
  • RBD Kókuszolaj
  • Hidrogénezett Kókuszzsír
  • Hidrogénezett Kókuszolaj

 

 

 

 

 

Édesítőszerek

 

Az általunk kínált édesítőszerek kielégítik a fogyasztók egészséges táplálkozással  kapcsolatos igényeit, rendkívül gazdaságos gyártási költségek mellett.

 

  • Folyékony asztali édesítőszerek
  • Több komponensű édesítő porok

 

 

 

 

 

Sajtok, vajak

 

 

Hőstabil sajtok:

 

  • natúr
  • fokhagymás
  • petrezselymes
  • fokhagymás
  • magyaros
  • egyéb

 

 

Lágysajtok

 

 

Félkeménysajtok:

 

  • Trappista
  • Edami
  • Gouda
  • egyéb

 

 

Keménysajtok:

 

  • Ementáli
  • Parmezán
  • egyéb

 

 

Gomolyák

 

 

Túrók

 

 

Ömlesztett sajtok:

 

  • vágható
  • kenhető

 

 

Vajak:

 

  • márkázott vaj
  • kartonos vaj

 

Termékspecifikációt érdeklődés esetén biztosítunk .

 

 

 

 

 

 

Keményítők

 

Natív-és módosított keményítőink pozitívan hatnak a tejipari termékek szerkezetére és felületük kialakítására úgy, hogy a bennük található vizet a gyártástól kezdve a tárolás során egészen az elfogyasztásukig megkössék és változatlan , stabil állapotban tartsák.

 

 

NATÍV KEMÉNYÍTŐK:

 

  • burgonya keményítő--vízkötő, stabil szerkezet
  • kukorica keményítő---vízkötő, stabil szerkezet

 

 

MODIFIKÁLT BURGONYA KEMÉNYÍTŐK:

 

  • MICROLYS 56-----------------vízkötő, krémesítő
  • MICROLYS 58-----------------UHT, vízkötő, krémesítő
  • TRECOMEX AET 1,4--------panírozásra, tojás kiváltásra
  • LYCKEBY 11200--------------tejszínes szerkezetet ad, szabályozza fagyasztáskor a jégkristályok kialakulását
  • TRECOMEX TWELVE------emulgeáló adalék vaj-és sajtkrémekhez  
  • SWELY GEL SOFT-----------túró desszertekhez ,   pl. Túró Rudi