Natív-és módosított keményítőink pozitívan hatnak a jégkrém- és fagylaltipari termékek szerkezetére és felületük kialakítására úgy, hogy a bennük található vizet a gyártástól kezdve a tárolás során egészen az elfogyasztásukig megkössék és változatlan , stabil állapotban tartsák.
NATÍV KEMÉNYÍTŐK:
- burgonya keményítő--vízkötő, stabil szerkezet
- kukorica keményítő---vízkötő, stabil szerkezet
MODIFIKÁLT BURGONYA KEMÉNYÍTŐK:
- MICROLYS 56-----------------vízkötő, krémesítő
- MICROLYS 58-----------------UHT, vízkötő, krémesítő
- TRECOMEX AET 1,4--------panírozásra, tojás kiváltásra
- LYCKEBY 11200--------------tejszínes szerkezetet ad, szabályozza fagyasztáskor a jégkristályok kialakulását
- TRECOMEX TWELVE------emulgeáló adalék vaj-és sajtkrémekhez
Az általunk kínált édesítőszerek kielégítik a fogyasztók egészséges táplálkozással kapcsolatos igényeit, rendkívül gazdaságos gyártási költségek mellett.
- Többkompnensű folyékony édesítőszerek
- Stevia
- Többkomponensű édesító porok
Kakaók:
- Alkalizált 10-12 kakaóporok
- Alkalizált 22-24 kakaóporok
- natúr kakaóporok
Csokoládé bevonó masszák:
- Étcsokoládé bevonó
- Tejcsokoládé bevonó
- Fehércsokoládé bevonó
- Cukormentes étcsokoládé bevonó
- Cukormentes tejcsokoládé bevonó
- Cukormentes fehércsokoládé bevonó
Kakaóvaj
Csokoládé massza és pasztilla