A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb leírás
Elfogadom

© 2024 FOODTEAM Kft.,
All rights reserved

Jégkrém-és fagylalt készítés

Jégkrém és fagylaltkészítéshez ajánlott termékekeink

 

icecream

 

 

 

Tejporok és porított tejszármazékok:

 


Porított termékek:

 

  • Sovány tejpor
  • Zsíros tejpor
  • Lactose
  • Módosított sovány tejpor
  • Módosított zsíros tejpor
  • Fehérje koncentrátum UF-80
  • Fehérje koncentrátum UF-85
  • Nátrium-kazeinát
  • Savófehérje koncentrátum WPC35
  • Savópor
  • Savópor-instant
  • Permeátum por
  • Savópermeátum por

 

 

 

 

 

 

Növényi zsírok , olajok

 

 

Növényi zsírok:

 

Társaságunk által forgalmazott növényi zsírok alkalmasak a tejkészítményekben található vajzsír kiváltására, csökkentve az alapanyagköltséget változatlan minőségmegtartása mellett.

 

  • RBD Pálmazsír
  • RBD Pálmaolaj
  • Hidrogénezett Pálmazsír
  • Hidrogénezett Pálmaolaj
  • RBD Kókuszzsír
  • RBD Kókuszolaj
  • Hidrogénezett Kókuszzsír
  • Hidrogénezett Kókuszolaj

 

 

 

 

 

Keményítők

 

Natív-és módosított keményítőink pozitívan hatnak a jégkrém- és fagylaltipari termékek szerkezetére és felületük kialakítására úgy, hogy a bennük található vizet a gyártástól kezdve a tárolás során egészen az elfogyasztásukig megkössék és változatlan , stabil állapotban tartsák.

 

 

NATÍV KEMÉNYÍTŐK:

 

  • burgonya keményítő--vízkötő, stabil szerkezet
  • kukorica keményítő---vízkötő, stabil szerkezet

 

 

 

MODIFIKÁLT BURGONYA KEMÉNYÍTŐK:

 

  • MICROLYS 56-----------------vízkötő, krémesítő
  • MICROLYS 58-----------------UHT, vízkötő, krémesítő
  • TRECOMEX AET 1,4--------panírozásra, tojás kiváltásra
  • LYCKEBY 11200--------------tejszínes szerkezetet ad, szabályozza fagyasztáskor a jégkristályok kialakulását  
  • TRECOMEX TWELVE------emulgeáló adalék vaj-és sajtkrémekhez

 

 

 

 

 

Édesítőszerek

 

Az általunk kínált édesítőszerek kielégítik a fogyasztók egészséges táplálkozással kapcsolatos igényeit, rendkívül gazdaságos gyártási költségek mellett.

 

  • Többkompnensű folyékony édesítőszerek
  • Stevia
  • Többkomponensű édesító porok
 
 
 
 
 
 

Kakaók , kakaóvaj , csokoládé massza , csokoládé bevonó masszák

 

 

Kakaók:

 

  • Alkalizált 10-12 kakaóporok
  • Alkalizált 22-24 kakaóporok
  • natúr kakaóporok

 

 

Csokoládé bevonó masszák:

 

  • Étcsokoládé bevonó
  • Tejcsokoládé bevonó
  • Fehércsokoládé bevonó
  • Cukormentes étcsokoládé bevonó
  • Cukormentes tejcsokoládé bevonó
  • Cukormentes fehércsokoládé bevonó

 

 

Kakaóvaj

 

 

Csokoládé massza és pasztilla