A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb leírás
Elfogadom

© 2024 FOODTEAM Kft.,
All rights reserved

Húsipar

Húsipari termékeink :

 

meat

 

 

 

Keményítők , állomány javítók , vízkötők

 

Natív-és módosított keményítőink pozitívan hatnak a tejipari termékek szerkezetére és felületük kialakítására úgy, hogy a bennük található vizet a gyártástól kezdve a tárolás során egészen az elfogyasztásukig megkössék és változatlan , stabil állapotban tartsák.

 

 

 Keményítőinket a következő felhasználási területeken ajánljuk :

 

  • Pácok és marinádok
  • Virslik, párizsik és felvágottak
  • Pástétomok és húskrémek
  • Őrölt hús termékek, húspogácsák és hamburgerek

 

 

Natív keményítők:

 

  • burgonya keményítő--vízkötő, stabil szerkezet
  • kukorica keményítő---vízkötő, stabil szerkezet

 

 

Modifikált burgonya keményítők

 

 

 

  

 

 

Foszfátok , cellulózok

 

 

Na-tripolifoszfát (E452i):

 

  • STPP FG SP
  • CARFOSEL 900

   

NA-karboximetil cellulóz ( E466) :

Ajánlott adagolás: 0,4-0,6%, mindkét termékmagas viszkozitású, magas sótartalmú termékekben is megbízhatóan fejti ki stabilizáló, homogenizáló hatását.

          
  • CRT 30000 PA
  • CRT 40000 PA

 

 

 

 

 

Karragenátok

 

Karragenátjaink egy feldolgozott Eucheuma tengerimoszat (PES) alapú termékek, mely standardizálásának köszönhetően állandó gélerőséget biztosítanak vizes közegben.

A PES (E407a) egy természetes hidrokolloid, mely a Rhodophyceae családba tartozó vörös tengerimoszatból kerül kivonásra .

 

  • CEAMGEL M 9165
  • CEAMGEL M 9316

 

 

 

 

Nátrium- és foszfáttartalom csökkentését szolgáló anyagok

 

Ezen termékeink felhasználásával lehetőség nyílik a nátrium-tripolifoszfát kiváltására pácolt, füstölt, főtt termékek esetében, megfelelvén az egészséges , korszerű táplálkozási elvárásoknak.

Termékeink felhasználásával mód nyílik sajtos pácolt, füstölt hústermékek előállítására.

 

  • Kálium-laktát
  • CEAMGEL 1616

 

 

 

 

 

Sajtok

 

Hőstabil sajtok

 

  • natúr
  • fokhagymás
  • petrezselymes-fokhagymás
  • magyaros
  • egyéb

 

 

Lágysajtok

 

 

Félkeménysajtok:

 

  • Trappista
  • Edami
  • Gouda
  • egyéb