Konzerv-és hűtőipar
Konzervipar
Aszeptikus csomagolású élelmiszerekhez
Saválló sűrítő adalékok, jó tárolási tulajdonságokkal, mely kiválóan bírja a magas fizikai megterhelésű termelési folyamatokat és a hőkezelést.
MICROLYS 52 (70-80ºC) - sima , sűrű és rövid szerkezet, magasfényű, csillogó felület
- 54 (80-85ºC)
- 56 (85-100ºC)
- 58 (100ºC < )
TRECOMEX AET 1 , 4 - sima , sűrű és rövid szerkezet
Befőzött és tartósított élelmiszerekhez
MICROLYS 54 - tiszta és fényes termék , magasfényű és csillogó felület
TRECOMEX AET 1 , 4 - saválló sűrítő adalék
Konzervált élelmiszerekhez
MICROLYS 54 - sima , sűrű és rövid szerkezet, magasfényű, csillogó felület
TRECOMEX AET 1 , 4 - sima , sűrű és rövid szerkezet
SWELY STAR - kásás és sűrű szerkezet
Hűtőipar
- Porított termékek
- Sajtok, vajak
- Növényi zsírok
- Kakaók, csokoládé bevonók
- Édesítőszerek
- Gyümölcskészítmények
- Keményítők